Давні борги – Овнам, дива інтуїції – Водоліям: гороскоп на 16 березня

Також потрібно більше дбати про здоров’я

ОВНИ

Можливо, цього дня спливуть невиплачені борги або зобов'язання, про які ви забули. Зайва категоричність може ускладнити ситуацію.

ТЕЛЬЦІ

Для вас це день здобуття внутрішньої свободи. Ви зможете розробити нові ідеї та реалізувати їх вже незабаром.

БЛИЗНЯТА

Вам буде легко впоратися із найскладнішими завданнями. Обов’язково скористайтеся сприятливим моментом для зміцнення соціального та матеріального становища.

РАКИ

Можливі невдачі через неуважність. Подбайте про те, щоб поруч були тільки надійні люди та будьте обережнішими й стриманішими у висловлюваннях.

ЛЕВИ

Ви можете відчути потребу у спілкуванні з батьками, давніми друзями чи у відвідуванні пам'ятних для вас місць. Обов’язково зробіть це.

ДІВИ

Будьте уважними, бо хоч у вас і немає прямих ворогів, ймовірний прояв агресії з боку малознайомих людей.

ТЕРЕЗИ

Проявіть співчуття та милосердя до людей, які проситимуть про допомогу. Будьте добрішими та менш вибагливими й до себе.

СКОРПІОНИ

Зараз вам краще займатися старими справами й не намагатися будувати плани. Зорі застерігають: будь-які починання виявляться нереальними, а зайва напруга може вплинути на ваше здоров'я.

СТРІЛЬЦІ

Перепади настрою можуть завадити вам реалізувати задумане. Можливо, ситуація складеться так, що вам доведеться вирішувати безліч питань одночасно.

КОЗОРОГИ

У спілкуванні з коханими треба правильно вибрати момент, щоб розставити необхідні акценти. Серйозне налаштування на цю розмову зміцнить стосунки й відкине зайві сумніви.

ВОДОЛІЇ

Вам потрібно діяти рішуче й не випускати ініціативу зі своїх рук. Ймовірне загострення інтуїції, тому ви зможете розгадати задуми деяких людей.

РИБИ

Бажання бути ідеальними може позбавити вас спокою. Зорі рекомендують дивитися на речі реально й не перенапружуватися, щоб не мати проблем зі здоров’ям і близькими.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень