Час цілковитого щастя: чотири знаки Зодіаку досягнуть нових вершин у квітні

Це буде вихор суцільного позитиву

ОВНИ

Перед ухваленням кардинальних рішень Овни не відчуватимуть навіть найменшого стресу. Зірки самі поставлять все на свої місця, і відкриють двері у щасливий час.

Овнам слід слухати власну інтуїцію, аби вчасно вловити момент, коли настануть позитивні зміни. Нарешті й в особистому житті настане гармонія, а дії цих людей стануть рішучими.

РАКИ

Квітень – це час, коли Раки можуть змінити своє майбутнє. Особливо щаститиме з грошима, нарешті керівництво визнає незворотність досягнень Раків. Вони отримають шанс на незабутню подорож. Ці дні принесуть Ракам багато щастя та яскравих емоцій.

За зростанням заробітків пришвидшиться і просування кар’єрною драбиною. Тільки тим Ракам, які ще вчаться, не слід ігнорувати вимог навчальних планів.

СКОРПІОНИ

Середина весни подарує Скорпіонам дуже спокійний період. Вони успішно завершать усе задумане. Нарешті минуть труднощі, які псували Скорпіонам настрій.

В особистому житті Скорпіони потраплять в море позитиву та щастя. Вони отримають від близьких необхідну підтримку.

РИБИ

Риби нарешті випірнуть зі свого світу мрій у реальне життя і їх підхопить бурхливий потік поточних подій. Весна дає шанс Рибам розфарбувати світ навколо у яскраві кольори. Для них розпочнеться час позитиву та успіху.

Риби почнуть працювати над собою і виявлять свої найкращі риси характеру. Вони зможуть підкорити будь-які вершини, причому у кар'єрі, а й в особистому житті.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень