Нові стосунки – Ракам, велике викриття – Тельцям: гороскоп на 20 березня

А Козорогів можуть обманути

ОВНИ

Можливі негаразди, особливо, якщо ваші задуми належать до розряду ризикованих. Також ймовірне ускладнення взаємовідносин через дії когось із близьких людей.

ТЕЛЬЦІ

Вас чекає велике викриття: вам вдасться зірвати плани недоброзичливця, який має підступний задум. Є шанс, що він дасть вам спокій.

БЛИЗНЯТА

Неприємне спілкування може вплинути на вашу самооцінку. Зорі радять розірвати зв’язки, які вас обтяжують.

РАКИ

Присвятіть цей день тому, що може вас надихнути. Зараз надзвичайно сприятливий час для початку нових стосунків. 

ЛЕВИ

Це напружений день, пов'язаний з агресією, однак несподівана звістка ввечері зможе повернути вам оптимізм і віру у краще.

ДІВИ

Намагайтеся не зациклюватися на своїх проблемах і приділіть увагу тим, хто поряд. У роботі також не зосереджуйтеся лише на сьогоднішньому дні, а дивіться вперед і плануйте.

ТЕРЕЗИ

Ситуація буде складатися не зовсім так, як ви планували. Не виключені витрати або випадкова травма. Будьте обережні.

СКОРПІОНИ

Вам варто уникати категоричних висловлювань, глузування та порожніх балачок. Відкладіть ухвалення важливих рішень через ризик стороннього впливу.

СТРІЛЬЦІ

Зараз краще не демонструвати свої амбіції та не захоплюватися прагненням лише до матеріального, адже за цим ви втрачаєте безцінний зв’язок із близькими.

КОЗОРОГИ

Цього дня можливі нечесні обіцянки та обман. Це може дещо вас надламати, тому поки не варто братися за нові справи.

ВОДОЛІЇ

Якась із подій цього дня змусить вас переосмислити свої дії або змінити пріоритетні напрямки. Може виникнути конфлікт з коханою людиною. 

РИБИ

Цього дня можливі негативні зміни у фінансових справах і погіршення самопочуття. Уникайте перенавантажень, бо може призвести до виснаження. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень