4 знаки Зодіаку, які стають найкращими керівниками

Лідер - це харизматична особистість, яка вміє вести свою команду до мети, передаючи пристрасть, впевненість та мотивацію

Овен

Овен має рішучий характер та організаторські здібності. Команда йде за ним сміливо та з ентузіазмом. Вона просто готова звернути гори. Народжені під цим знаком Зодіаку не зупиняться, доки не досягнуть своїх цілей.

Рак

Вроджене лідерство у цього знака Зодіаку - на другому місці після Овна. Рак готовий вести команду до мети, але також він здатен захистити найслабшого у команді. Це завзятий борець із несправедливістю: за таким лідером, як за кам'яною стіною.

Терези

Третій знак у списку лідерів — Терези. Вони вміють керувати групою, ведучи її до мети, але ніколи не пригнічуючи. Дуже спокійні, миролюбні та врівноважені. Це природжені дипломати, підготовлені до того, щоб очолити групу. Вислуховуючи різні точки зору, вони знаходять справді корисне та вигідне рішення для всіх.

Лев

Лев веде до мети свою команду, але сила його не так в авторитарності чи сильному характері, як у харизмі. Це знак із благородною душею, який вирізняється саме своєю здатністю підтримувати порядок та повагу у колективі. 

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень