Астрологи назвали «гарячі» знаки Зодіаку

Пристрасні знаки Зодіаку

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, з якими в інтимному житті вам точно не буде нудно. Вони здивують вас своїми навичками та неймовірною пристрастю. З ними ви відчуєте найсильніші почуття.

Лев

І чоловіки, і жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, відрізняються особливим запалом у стосунках і пристрастю. Це ті люди, яким секс потрібен по 10 раз в день. Цікаво, що кожен секс з ними ви будете відчувати по-новому. І справа навіть не в позах, а в їхній подачі себе. Вони зроблять все, щоб здивувати вас, починаючи від образів і закінчуючи несподіваними штучками. Це один з найгарячіших знаків Зодіаку.

Діва

Щоб догодити партнерові, Діви готові на будь-які експерименти. Це робить їх ще більш привабливими в очах коханої людини. У представників цього зодіакального сузір'я немає ніяких табу. Вони дуже розкуті, що дозволяє їм насолоджуватися процесом, ні про що не думаючи.

Козоріг

Козороги настільки пристрасні в сексуальному плані, що здається вони можуть буквально спопелити партнера. В першу чергу вони доставлять задоволення вам, і тільки потім подумають про себе. Астрологи відзначають, що цей знак Зодіаку звик домінувати. Якщо ви любите підкорятися, то секс з Козорогом доставить вам неймовірну насолоду.

Джерело: unian

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень