Колега-ворог – Овнам, хороші фінансові новини – Тельцям: гороскоп на 25 березня

А Стрільцям згадають давні образи

ОВНИ

Ви зможете розгадати загадку, через яку погано спали останнім часом. Це зміцнить ваші професійні позиції, адже вам вдасться вивести на чисту воду когось із колег.

ТЕЛЬЦІ

Сприятливий день для тих, хто пам’ятатиме про великодушність та зберігатиме душевну рівновагу. Можливі хороші фінансові новини.

БЛИЗНЯТА

Цей день піднесе вам великий сюрприз. Ймовірно, ви отримаєте гарний прибуток, хоча вже й зневірилися у тому, що один із ваших проєктів може стати успішним.

РАКИ

Марнославство може стати причиною сварки з близькими. Також цього дня треба уважно поставитися до свого психічного здоров'я – не перепрацьовувати та не шукати пригод.

ЛЕВИ

Вам буде важко перемогти у собі страх і сумніви, але треба це зробити обов’язково, адже вам зроблять привабливу пропозицію й не гоже буде впустити шанс через невпевненість у собі.

ДІВИ

Вам дуже обережно потрібно поставитися до нових ідей та пропозицій. Також може з’явитися легке нездужання, тому прислухайтеся до організму.

ТЕРЕЗИ

Не робіть великих ставок на цей день, щоб уникнути розчарування. Зараз ви будете не в найкращій формі, аби втілити заплановане.

СКОРПІОНИ

Не варто ризикувати, адже ви можете отримати несподіваний прибуток, але можете й втратити гроші. Також не довіряйте першому враженню, бо воно буде оманливим.

СТРІЛЬЦІ

Глибокий аналіз недавніх подій дозволить вам знайти вихід із складної ситуації. Особисті стосунки загостряться: спливуть давні образи.

КОЗОРОГИ

Зараз не варто змінювати сферу діяльності, займатися новими справами чи давати поради. Також можливі випробування у стосунках між батьками та дітьми.

ВОДОЛІЇ

Цього дня про себе нагадають невирішені проблеми та відкладені справи. Також можливі розбіжності навіть у стійких парах.

РИБИ

Зорі обіцяють вам надзвичайно вдалий день. Посиляться сексуальність, магнетизм та інтуїція.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень