Ошелешуючі зміни: чотири знаки Зодіаку, які буквально вирвуться вперед

Все почне змінюватися до кращого

БЛИЗНЯТА

У квітні у Близнят стартує смуга позитиву, навіть з найпроблемніших питань вдасться досягти компромісу. Попереду справді фінансово вигідні угоди. Близнята перестануть псувати собі настрій через брак грошей. Нарешті їх вистачить якщо не прям на все, то на багато зі списку бажаного.

А самотніх Близнят чекає період романтики та щастя.

ДІВИ

Щасливий час для вияву нових можливостей. Діви матимуть шанс проявити свої організаторські здібності й показати як треба ставитися до своїх обов’язків. А за тим їх чекає зростання доходів та поліпшення фінансового стану.

Що важливо, Діви переживатимуть хвилю емоційної гармонії, це зміцнить стосунками з рідними та на роботі.

ВОДОЛІЇ

Водолії відчують на собі, що таке успіх. Водолії чекають доволі успішні переговори, чим привернуть до себе чимало уваги впливових людей. Ніщо не зупинить генерацію крутих ідей в голові Водоліїв, а якусь із них можна буде вигідно матеріалізувати.

Водолії налаштуються на позитивну хвилю. Вони будуть готові до нових романтичних зустрічей.

РИБИ

Зірки віщують продуктивний період для Риб. Здається цього місяця для Риб не буде нічого не можливого. Навіть з коханими чекає цілковите повне порозуміння. Стосунки вийдуть на інший рівень, а поруч буде людина, яка поглинатиме буквально весь вільний час.

Вплив планет допоможе розкрити їхній внутрішній світ, що допоможе надати відносинам м'якості та яскравих фарб.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень