Гороскоп на 1 квітня: солідні гроші – Стрільцям, реалізація мрії – Ракам

І ще дещо важливе про любов

ОВНИ

Будьте обережні, бо на вас спробують тиснути. Не дозволяйте маніпулювати собою, навіть якщо це ваш керівник, але до конфлікту не доводьте.

ТЕЛЬЦІ

Цього дня зростуть ваші працездатність, комунікабельність та швидкість реакції. А тому матимете можливість досягнути хороших результатів у роботі.

БЛИЗНЯТА

Зорі обіцяють успіх в любовних справах. Головне – не намагайтеся здаватися не надто зацікавленими. Краще дотримуватися золотої середини.

РАКИ

Ймовірно, саме зараз вам вдасться здійснити те, про що ви постійно думали.

ЛЕВИ

Цей день не буде легким, але попри все зараз важливо вистояти й уникнути скандалу. І вам вистачить мудрості й терпіння для цього.

ДІВИ

Можливі проблеми, які потребуватимуть компромісного рішення. На роботі намагайтеся скоротити контакти до мінімуму, а також уникайте випадкових знайомств.

ТЕРЕЗИ

Вам потрібно на якийсь час забути про роботу й зосередитися на стосунках. Потрібно зробити щось, аби досягти згоди з коханими та відновити гармонію.

СКОРПІОНИ

День сприятливий для планування нової діяльності. Покладіться на допомогу друзів, прислухайтеся до їхньої думки та порад.

СТРІЛЬЦІ

Угоди, укладені зараз, принесуть вам хороший прибуток. Особисте життя відійде на другий план, що може спровокувати невдоволення.

КОЗОРОГИ

Зорі рекомендують правильно розпланувати свій час, щоб усе встигнути, адже справ у вас буде нереально багато. Щоправда, й результат від зробленого вас дуже потішить.

ВОДОЛІЇ

Ви відкриєте у собі здатність вловлювати все, що відбувається та передбачати майбутнє. Але тільки у тому випадку, якщо зосередитеся на собі, а не на інших.

РИБИ

Цього дня може виникнути ряд проблем, спровокованих діяльністю заздрісників. Їм вдасться дізнатися те, що ви хотіли приховати від сторонніх, а це може негативно вплинути на ваше життя.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень