Гороскоп на 30 березня: робота у вихідні – Терезам, докори сумління – Дівам

Але все буде добре

ОВНИ

Не гарячкуйте, якщо одразу не отримаєте бажане. Не вередуйте й умійте чекати, бо інакше спровокуєте вдома конфлікт.

ТЕЛЬЦІ

Вам варто подумати, як покращити атмосферу вдома. Потрібно більше часу проводити з рідними й частіше прислухатися до їхньої думки, щоб був спокій.

БЛИЗНЯТА

Ви впритул наблизилися до своєї великої мети, тому не робіть більше зупинок. Не дозволяйте сумнівам збити вас з переможного шляху.

РАКИ

Зранку можливі конфлікти через невиконану обіцянку. Намагайтеся його якнайшвидше залагодити й день буде вдалим.

ЛЕВИ

Цього дня ваша симпатія може перерости у дещо більше. Зорі впевнені, що ця людина надовго принесе щастя у ваше життя.

ДІВИ

Припиніть себе критикувати й шукати недоліки, адже для цього немає підстав. Також вам може згадатися давня історія, де ви вчинили не так, як варто було. Відпустіть все це і не псуйте собі день.

ТЕРЕЗИ

Вам буде непросто відволіктися від думок про роботу, оскільки лишилися невирішені завдання. Найкраще, що ви можете зробити – зайнятися ними, щоб не з’їдати собі нерви усі вихідні.

СКОРПІОНИ

Зараз дуже важливо залишити час для близьких людей, яких ви й так мало бачите через свою зайнятість. Відкладіть усе й побудьте з родиною.

СТРІЛЬЦІ

Вам буде важко спілкуватися навіть з найближчими людьми. Це викликано внутрішнім роздратуванням внаслідок великого емоційного напруження або втоми.

КОЗОРОГИ

Якщо хочете домогтися свого, то дійте тихо та обережно. Також намагайтеся не показувати свій характер, щоб не відлякати потенційних партнерів.

ВОДОЛІЇ

Залишайтеся цього дня чесними та відкритими у будь-якій ситуації. Це допоможе вам уникнути незручних моментів і докорів сумління.

РИБИ

Ви можете опинитися між двох вогнів, тому постарайтеся заздалегідь продумати тактику, яка дозволить уникнути такого становища. 

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень