Їх робить чи не кожна дівчина: 5 помилок, від яких старіє шкіра та з'являються зморшки

Косметологи розповіли, як зберегти красу, здоров'я та молодість обличчя

Ідеальна шкіра – мрія кожної дівчини. Але ми, самі того не підозрюючи, шкодимо її стану, щодня здійснюючи одні й самі помилки. Косметологи розповіли, як зберегти красу, здоров'я та молодість обличчя.

5 помилок, які шкодять шкірі

Якщо ви часто дивитеся в телефон із вигнутою шиєю - це прямий шлях до зморшок на шиї, деформації обличчя, проблем із шийним відділом та хребтом. Через це порушується кровообіг, лімфа, і як результат швидко старіє та в'яне шкіра.

Пізня вечеря призводить до того, що організм зайнятий перетравленням їжі, а не відпочинком. Вночі тіло відновлюється, відбуваються процеси регенерації та омолодження, але пізній прийом їжі перешкоджає цьому.

Якщо ви ще НЕ робите вечорами масаж обличчя, хоча б двохвилинний, якісно втираючи крем, то настав час це змінити. За день ми відчуваємо масу емоцій, що друкуються на нашому обличчі. Іноді можна навіть відчути як напружені брови та рот. Щоб прибрати ці затискачі, досить злегка помасажувати обличчя.

Косметологи НЕ рекомендують спати з розпущеним волоссям. За день волосся накопичує бруд і виробляє жир, який потім потрапляє на обличчя, коли вночі ми повертаємося на подушці. Краще зібрати волосся у вільний хвостик або пучок і закріпити шовковою гумкою.

Експерти НЕ рекомендують використовувати патчі під очі щодня. До того ж їх потрібно витримувати тільки лежачи. Це пов'язано з тим, що під силою гравітації тонка ніжна шкіра під очима від ваги патчів просто розтягується. І ми маємо протилежний ефект.

Джерело: today.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень