Шість ранкових звичок, які пришвидшують старіння шкіри

Причому деякі з них ми перетворили на щоденні ритуали й не розуміємо згубного впливу

Надто багато кави

Якщо за ранок ви споживаєте дві чашки кави – пам'ятайте, слід вживати стільки ж води. Інакше кава сушитиме шкіру, а це прямий шлях до раннього старіння шкіри. Це ж стосується й чаю. Кількість спожитої простої води повинна хоча б дорівнювати кількості випитої кави.

Брак активних вправ

Звичайна ранкова фізкультура покращує мікроциркуляцію на обличчі й сприяє зволоженню шкіри. Люди завжди виглядають молодшими після того, як вони позаймалися фізичними вправами.

Без вправ ви можете видаватися доволі блідими. Тож фізична активність потрібна не тільки талії, але й шкірі на обличчі. Нагадаємо, що ще у 2015 році науковці довели що фізична активність запобігає клітковому старінню шкіри. Достатньо й 20 хвилин вправ на день.

Тотальне захоплення очищенням

Після сну шкірі необхідно прокинутися, а не впадати у шок. Її не треба ретельно очищувати, позбавляючи натуральних олій. Адже захоплення агресивними очисниками тільки сушить шкіру.

З віком виробіток шкірного сала зменшується, на додачу до сухості шкіри через морози чи опалення. Зморшки та пори через це стають помітнішими, а колір шкіри тьмяним. Тож скраби краще робити з вечора, а зранку достатньо й теплої води.

Брак захисту для шкіри

Наразі йдеться не тільки про протисонцевий захист. Хоча й він важливий навіть восени та взимку. Йдеться ще й про захист від бруду й вільних радикалів, які призводять до передчасного старіння.

Тож шкірі необхідні антиоксидантні сироватки. Її треба використовувати перед зволожувальним кремом. Необхідно підібрати таку, де у складі є вітаміни С та Е, з зеленим чаєм чи лікопеном.

Неправильне використання основи

Наносити товстий шар тональної основи вкрай неправильно. Це тільки підкреслить й без того глибокі зморшки. Особливо якщо зверху нанести ще й добряче пудри. Зріла шкіра потребує догляду, який передбачає зволоження, зокрема гіалуронову кислоту. Таку основу треба наносити спонжем, аби досягти максимального тонкого шару. А вже потім - трохи тонального крему.

Брак догляду за очима

Точніше шкірою навколо очей. Овал обличчя змінюється не надто швидко, а от зморшки навколо очей можуть з'явитися й за один рік. Тож треба підібрати правильний крем, який підходить саме вашій шкірі. Для зволоження – з гіалуроновою кислотою, а від темних кіл під очима – з кофеїном. При цьому патчі не завжди можуть зарадити у всіх ситуаціях. Не нехтуйте звичкою носити сонячні окуляри, навіть взимку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень