Чому українці кинулися купувати хлорофіл

Його змітають з полиць аптек та замовляють за кордоном

Через стрес і зміну ритму життя у війну українки нарікають на стан шкіри. А у соцмережах давно «розкручують» користь хлорофілу, буквально його магічний вплив на стан шкіри. На деяких сайтах продажі хлорофілу зросли на 500%.

Хлорофіл – зелений пігмент, що міститься в рослинах. Його застосовують зовнішньо як харчову добавку.

Дослідження проведені у попередніх роках показали, що люди з акне та розширеними порами помітили покращення вже за три тижні використання. Має хлорофіл хороший вплив на шкіру ушкоджену сонцем.

Але лікарі кажуть, що при зовнішньому застосуванні на хлорофіл впливають й процеси окислення, тож він може бути не таким ефективним. Натомість його в якості БАДів можна вживати внутрішньо.

Хлорофіл теж бере участь у виробництві імунних клітин – лізоциму. Цей імунний білок знаходиться у слині – і перший зустрічається з вірусами у нас у роті. Лізоцим синтезується більш активно у лужному середовищі. Що для цього потрібно? Правильно, розвести хлорофіл густіше.

 

І коли за звичкою йтимете в аптеку, не забувайте, що вдома в холодильнику є натуральний помічник у боротьбі за міцний імунітет. Головне, правильно та регулярно його приймати, - кажуть лікарі. 

 

Джерело: Еспресо

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень