Претенденти на виліт: якою косметикою не можна користуватися з настанням холоду

Це може нашкодити здоров’ю шкіри

Взимку шкіра потребує особливого догляду. А засоби для шкіри треба підбирати таким чином, аби забезпечити шкірі відчуття комфорту і безпеки в мороз. Адже певні засоби за морозної погоди можуть нашкодити шкірі.

Тональні засоби

Щоденне користування щільними тональними засобами з тривалою стійкістю може погіршити стан шкіри.

Матові текстури

Взимку засоби з матовими текстурами навпаки підкреслюють навіть мінімальне лущення шкіри на обличчі. Живлення шкірі не вистачає, тож матові засоби краще відкласти до настання тепла.

Засоби на олійній основі

Направду, користі від них зовсім немає, і незалежно від сезону вони можуть забивати пори шкіри. Цим вони тільки провокують почервоніння та запалення.

Засоби, яких слід уникати зимою

Глиняні маски чудово допомагають влітку, а от зимою вони пересушують шкіру. І якщо власники жирної шкіри ще можуть собі дозволити періодично використовувати їх, то людям з сухою шкірою в холодний сезон від них краще відмовитися зовсім.

Зволожувальний крем – його захисту взимку недостатньо, особливо зважаючи на високий вміст рідини у кремі. Взимку зволожувальний крем треба замінити на поживний. Він врятує в мороз і захистить від сильного вітру.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень