Лайфхаки, завдяки яким японці ніколи не пахнуть потом

Навіть в спеку і після зміни у задушливому офісі

Ті, хто бували у Японії, відзначають, що ніколи не помічали неприємних фізіологічних запахів від мешканців цієї країни. І як з'ясувалося, там й справді користуються деякими лайфхаками, які допомагають залишатися свіжим, наче з душу, впродовж цілого дня.

Ось лише деякі з них

  • Мешканці Японії практично не користаються парфумами. Натомість у країні поширене використання пігулок, і аромат впродовж дня виходить через пори.
  • Вони користуються особливою спідньою білизною, яка має властивості поглинати неприємні запахи. Виробники запевняють, що властивості не втрачають навіть після 100 циклів прання.
  • Японці носять з собою зубну щітку, а також тримають одну в офісі. Щоразу після їди вони ретельно стежать за чистотою порожнини рота.
  • Жінки користуються спреями та шампунями зі стійкими запахами. Ці засоби дозволяють тримати аромат свіжості весь день навіть у спеку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень