Яка ваша найбільша слабкість?

Дізнайтеся за допомогою тесту

Для того, аби пройти тест та дізнатися відповідь, вам потрібно інтуїтивно обрати символ, а потім прочитати пояснення, що він означає.

Гнів

Мова йде не про відкриту форму гніву, а ту, яку ви ховаєте глибоко у закутках свого серця. Саме ця форма гніву є найбільш руйнівною та шкідливою для вас та вашого здоров'я, оскільки вона наче зжирає зсередини та заважає діяти раціонально.

Ненажерливість

Не варто плутати з надмірним апетитом та звичайним переїданням. Немає нічого поганого любити смачно поїсти, однак в усьому має бути міра. Ненажерливість — руйнівна риса та завдає величезної шкоди здоров'ю: як фізичному, так і душевному. 

Лінь

Багатьом подобається бути лінивими й вони виправдовують це необхідністю відпочивати. Однак, насправді лінь — це показник, наскільки ви егоїстичні та непродуктивні. Це слабкість, яку потрібно викорінювати.

Жадібність

Жадібність — це не ділитися, а загалом про бажання мати речі, які вам не потрібні. Жадібність притаманна дуже поверховим людям, у яких немає внутрішньої опори. Люди, що дбають лише про матеріальні речі, врешті не мають вдоволення та не відчувають радості від життя.

Заздрість

Заздрість позбавляє вас впевненості у собі та змушує почуватися жертвою. Щаслива людина немає причин відчувати заздрість до чужого.

Гордість

Так, саме гордість — це  прямий шлях до саморуйнування. Почуття переваги над іншими насправді є дуже хибним та у перспективі зіпсує вам багато стосунків: як робочих, так і особистих. Людина може судити лише з позиції власних думок та обмежень. Основна небезпека — ви перестаєте зосереджуватись на власному зростанні й легко втратите свій статус.

Хтивість

Тілесні бажання, які ви все ніяк не можете взяти під контроль, несуть величезні небезпеки: стосункам, фізичному тілу та душевному здоров'ю. Якщо йти на поводу у своїх інстинктів, ви змушуєте страждати себе, як особистість. Це дуже шкідлива риса, яка обмежує ваше зростання.

 Джерело: 1+1

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень