Дивно, але факт: Кольори, яких ви терпіти не можете, розкриють усі секрети вашого характеру

Який колір для вас найгірший?

Фіолетовий дратує, а сірий навіює сум? Це ваш характер натякає, що час прислухатися до себе.

Рожевий колір не люблять зухвалі та амбітні люди. Цей колір обмежує їхню уяву, адже навіює якщо не тугу, то підозріле умиротворення, при якому жити у звичному режимі стає вкрай складно.

Пурпурних відтінків уникають люди, які люблять усе планувати. Вони прагнуть уникати проблем, замість того, щоб їх вирішувати.

Червоний зі свого життя виключають невпевнені в собі люди, які гостро потребують спокою й болісно реагують навіть на найменші зміни в їхньому звичному світі.

Жовтий колір нервує практичних та важких на підйом людей. Легковажність, яку для них символізують жовті відтінки, насторожує і навіть лякає їх. Зі свого повільного і розміреного життя вони виключають жовтий колір, як щось абсолютно чужорідне.

Блакитні відтінки насторожують «самотніх вовків» з глибоким внутрішнім світом. Який не дано побачити практично нікому. В роботі такі люди дуже розсіяні.

Помаранчевий – заборонений колір для тих, хто боїться критики й некомфортно  почувається практично з усіма, за винятком вузького кола найближчих друзів. Велике скупчення народу і їхнє оцінювальне судження навіває таким людям паніку.

Зелений колір – табу для запальних і волелюбних людей, які люблять зміни і з легкою зневагою ставляться до суспільних норм.

Відтінки синього не приваблюють тривожних і неспокійних людей. Гірше синього кольору для таких особистостей – рамки і умовності. Вони готові на будь-які дурниці, аби довести світові, що лише вони обирають, як грати в гру під назвою Життя.

Фіолетовий не подобається холеричним реалістам, які далекі від творчих і душевних поривів. Або, принаймні, живуть, пригнічуючи в собі це, тому що бояться здатися слабкими та наївними.

Чорного кольору уникають довірливі та оптимістичні люди. Для них чорний – це синонім страху в будь-яких його проявах.

Сірий не до душі мінливим особистостям. Нейтральність сірих відтінків нагадує таким людям, що одного разу їм все ж доведеться зупинитися. І це лякає їх найбільше.

Білий колір навіває тугу і зневіру на тих, хто в хаосі і гармидері почувається, як риба у воді. Чим більше безладу в житті, тим комфортніше. Такі люди живуть не одним днем, а одним моментом.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень