Розмір взуття та характер: Що у цьому спільного

Дізнайтеся щось нове про свій характер

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

У людей з однаковим розміром взуття зазвичай буває багато спільного. Це стосується як характеру, так і світосприйняття. А вже залежить від розміру вашого взуття...

Розмір 35 і менше

Такі люди зазвичай дуже добрі, вони люблять природу, тварин, людей. Вони живуть у своє задоволення та не намагаються справити враження на інших.

Розмір 36

Ці люди відрізняються ввічливістю, вони дуже люб’язні, легко заводять друзів і надовго залишаються в серцях тих, з ким їм довелося завести знайомство. Цих людей однозначно можна назвати щедрими та милими.

Розмір 37

Цей розмір взуття зазвичай свідчить про те, що ви вкладаєте душу у будь-яку справу, за яку беретеся. Крім того, ви мудрі, розумні та досить сміливі.

Розмір 38

Ви приваблива людина, яка володіє мистецтвом впливати на людей, їх рішення і навіть життєву позицію. Ви вмієте давати поради і знаєте, коли потрібно протягнути руку допомоги.

Розмір 39

Ті, хто носять цей розмір взуття, зазвичай бувають життєрадісними, мають легкий характер та позитивний настрій. Ваш девіз «живемо тільки один раз». Багато хто може позаздрити вам.

Розмір 40

Такі люди досить впевнені в собі та знають, чого хочуть. У них здорова реакція на критику, вони вміють тримати себе в руках та мають холодний розум навіть у найбільш стресових ситуаціях.

Розмір 41

Ви належите до людей, які або вперто і продуктивно працюють, або готові увесь день пролежати в ліжку.

Розмір 42

Люди, які носять цей розмір взуття, відрізняються миролюбним характером. Вони не люблять суперечок та уникають конфліктів, хоча, ніколи не мовчатимуть, якщо їх або їхніх близьких зачеплять.

Джерело: Українці сьогодні  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень