Чоловік повинен ставити дружину понад усе. І нікого важливішого за неї бути не має!

У першу чергу це правило стосується цих шести людей

Ти вирішив одружитися зі своєю дівчиною, бо ти її кохаєш. А це означає, що ти повинен поводитися з нею як зі своєю коханою людиною до кінця вашого життя і завжди ставити її вище за інших людей.

Це дуже важливо для міцних стосунків!

І особливо важливо пам’ятати про це, коли йдеться про цих 6 людей:

  1. Ваших дітей.

Звичайно, іноді будуть ночі, коли ваш малюк лежатиме між вами і кричатиме, але в цілому час з дружиною має бути важливішим за час, проведений з дітьми. Твоя роль як батька не повинна виконуватися за рахунок послаблення ролі чоловіка.

  1. Уявної жінки.

Використання еротики чи навіть порно як замінника справжніх інтимних відносин з дружиною може зруйнувати ваші стосунки. Може з’явитися невдоволення зовнішністю дружини (звичайно, вона ж не акторка), твій мозок може перебудуватися і збуджуватися лише за допомогою постановочних відео і ти почнеш надавати занадто великого значення сексу, забуваючи про інші аспекти здорових відносин дорослих людей.

  1. Іншої жінки.

Це очевидно, але багато хто забуває про це. І йдеться не лише про коханку, а навіть про найкращу подругу. Жодна інша жінка не повинна знати того, про що не знає твоя дружина.

Не забувай: зрада може бути і емоційною.

  1. Твоєї мами.

Жоден член сім’ї не повинен стояти у твоєму житті вище за дружину. Як чоловік, ти повинен бути на стороні своєї другої половинки, хто б їй не протистояв – навіть якщо це твоя мама. Потрібно бути сильним. І потрібно вчитися шукати компроміси.

  1. Друзів.

Не потрібно забувати про друзів після одруження. Але стосунки з дружиною мають бути ціннішими навіть за багаторічну дружбу.

  1. Віртуальних друзів.

Гаджети засмоктують. Навіть коли ви разом в одній кімнаті, ви можете бути далеко, сидячи в телефоні, спілкуючись з іншими людьми, а не один з одним. Хіба ваші стосунки не є важливішими за тих, кого ви можливо ніколи навіть не зустрінете в реальності?

Джерело: То є Львів

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень