Нам чим вам варто задуматися? Відповідь простіша, ніж ви гадаєте

Проста ілюстрація розповість вам усе

Фото - depositphotos
Фото - depositphotos

Погляньте на зображення.  Що ви на ньому помітили?

Постарайтеся не аналізувати, адже саме перша відповідь і допоможе вам розібратися у собі.

Матрьошка

Ви вважаєте себе надзвичайно розумною людиною, тому часто недооцінюєте чужих думок про вас. Ви заздалегідь припускаєте, що весь світ не правий, а праві тільки ви. Така зарозумілість сприяє фінансовому, але не соціальному успіху.

Кеглі

Ви маєте серйозні проблеми з висловлюванням своїх почуттів. Тут йдеться не тільки про визнання у коханні. Ви постійно прагнете догодити всім, тому про всяк випадок приховуєте свої справжні думки про людину. Це досить розумна стратегія, але  не надовго.

Сліди

Ви розумна людина, яка має хорошу пам’ять. Втім, ви можете довго зберігати інтерес до чогось одного. Зазвичай ви робите кілька справ одночасно. Ви говорите вголос, що щастя не можна купити. Однак на практиці робите зовсім інше. Ви не рідко судите людину по зовнішності та вимірюєте цінність людини на основі того, що у неї є.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень