У чому ваша слабинка?

Ймовірно, про це ви навіть не здогадувалися

Погляньте на зображення нижче та скажіть, яку з тваринок ви побачили першою на малюнку.

Кінь

У вас «залізна» хватка та шалена швидкість прийняття рішень. Однак ви не схильні ґрунтовно обмірковувати ситуацію, через що деякі ваші вчинки виглядають безглуздо.

Кішка

Велике і вразливе серце — це те, чим ви можете пишатися. Ви неодноразово «обпалювалися» у спілкуванні з поганими людьми, тому все рідше розкриваєте душу. Однак не втрачайте віри у людей.

Слон

Вам імпонують консервативні погляди на життя. Якщо робота, то з першого дня до самої пенсії. Якщо шлюб, то надійний та довговічний. Якщо друзі, то з пелюшок і до труни. Такий спосіб життя засуджувати не можна, однак пам'ятайте, що від стабільності до застою один крок.

Вовк

Непостійність — ваше друге ім'я. Ви цікава та спонтанна людина, однак деколи буваєте невпевнені у собі. Вам простіше довірити штурвал партнеру, аніж вести корабель свого життя самому.

Ведмідь

Ви вихована та інтелігентна людина, якій не завжди легко живеться в цьому світі. Вам складно говорити «ні», тому часто цим благородством користуються. Не допустіть, аби колись це використали проти вас.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень