Як рівненські маршрутники «ділили» між собою дороги (ФОТО)

Між ними провели конкурс

Сьогодні в управлінні транспорту комісія провела конкурс серед перевізників на маршрути, де не вистачає автобусів.

Зокрема на конкурс винесли 9 об’єктів: 2 – це маршрути з Льонокомбінату до Північного та з Північного кільця до Торгових Центрів. До інших «лотів» включили різну кількість оборотних рейсів, які має «відробити» маршрутне таксі на різних маршрутах.

Для балансу там є прибуткові та збиткові маршрути. Конкурсанти замінять тих підприємців, з якими місто розірвало договір чи спливає термін контракту, розповідає начальник Рівненського управління транспорту Віталій Миронюк:

Сталося так, що з двома перевізниками розірвали дочасно угоду за недотримання умов договору, недотримання графіків руху та інші порушення. Це на 10 машин вже менше. В січні закінчується ще термін дії договорів на 5 об'єктах. 5 об'єктів по 5 машин це ще 25.

На конкурс подали свої пропозиції шість перевізників, які в сукупності запропонували 38 маршруток:

Підприємець Галина Глушко обрала об’єкт №3;

Рівненська транспортна компанія обрала об’єкти №4 та №5;

Підприємство «Сагайдачний» - №6;

Маршрути в об’єкті №7 обслуговуватиме «Рівнетранс»;

«СВ Лайф» обрала об’єкт №8;

Лариса Петеля - №9;

Пан Ілля – водій 37-го маршруту. Члени комісії відзначили його, як рідкісний випадок серед водіїв, адже чоловік протягом року отримав два похвальних відгуки замість скарг. Тут він представляв одного з перевізників

Віталій Миронюк зазначив, що об’єктт №1 та №2 ніхто не обирає протягом кількох конкурсів, адже вони не вигідні. Не знайшлося охочих і цього разу.

В ході розгляду комісією пропозицій фірму «СВ Лайф» зняли з голосування, адже та подала неправдиві документи. Зокрема вказала в технічній документації, що її автобуси мають обладнання для перевезення людей з інвалідністю.

Втім, при огляді маршруток на початку тижня комісія таких не знайшла. Подібні зауваження були й до інших перевізників, адже кожен з них має мати на об’єкті хоча б один автобус, обладнаний для людей з особливими потребами. Головним чином для людей в інвалідних візках.

Тож члени комісії зобов’язали конкурсантів облаштувати маршрутки для інвалідів належним чином протягом року, адже наразі жодне авто такого обладнання не має.

Крім того, перевізники нині мають автобуси, яким понад десять років. Лише в одного з них – автобус 2014-го року випуску. Зазначимо, що всього у Рівному діють 8 підприємств-перевізників і 32 фізичні особи. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень