Рівненські патрульні перевіряють маршрутки. Яких порушень найбільше

У Рівному триває комплекс заходів «Перевізник — зима»

Заходи по всій Україні розпочалися 17 листопада.

За цей час рівненські патрульні оглянули понад 7 сотень автобусів. У чотирьох маршрутках виявили технічні несправності, як от несправні зовнішні світлові прилади, чи несправності або невідповідності шин та коліс.

А на перевізників склали майже півсотні адмінматеріалів, більше говорить речниця патрульної поліції Оксана Юрченко:

- Склали на перевізників 46 адміністративних матеріалів. Зокрема 23 адмінматеріали за керування транспортним засобом, що має несправності або підлягає обов'язковому технічному контролю (ч.2-3 ст.121 КУпАП). Чотири  адмінматеріали за Порушення правил перевезення при наданні послуг (ст. 121-2),  9 постанов за керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування, або не пред'явила їх для перевірки (ст.126 КУпАП). Це може бути і відсутність страхового полісу. Або він протермінований, або немає взагалі.

Перевірки триватимуть до 17 грудня.

Основною метою таких заходів є посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час перевезення пасажирів, запобігання аварійності та дотримання законодавства у сфері пасажирських перевезень.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень