Як звуть вашого ангела-охоронця та чим привернути його увагу

Тест, який дасть відповіді на ці запитання

Багато людей вважають, що перебувають під захистом вищих сил.  Якщо ви теж вірите у захист згори, то цей тест допоможе визначити ім'я ангела, який вас захищає.

Знаючи ім’я, ви зможете звертатися до нього та встановити з ним міцний зв'язок.

Для того, аби дізнатися ім’я ангела, виберіть одні з крил, що зображені на картинці та прочитайте пояснення 

Ви перебуваєте під захистом Рафаїла.

Цей ангел прославився своїми цілительськими здібностями. Він вміє лікувати найважчі хвороби. Причому мова йде не тільки про фізичні, але й духовні проблеми.

Якщо ви відчуваєте втому і тугу, то зверніться до свого захисника. Не соромтеся просити про допомогу, щоб впоратися з неприємностями. Говоріть з ним про те, що вас хвилює. Завдяки його допомозі ви можете налагодити контакт із близькими.

Цей ангел любить зелені або жовті відтінки.

Ви перебуваєте під захистом Михаїла.

Цей охоронець бореться з несправедливістю. Звертайтеся до нього за допомогою й ангел покарає кривдника, допоможе вам позбавитися від труднощів. Якщо ви будете вірити в його підтримку, незабаром ваше життя зміниться на краще.

Цей ангел любить червоні та золотисті відтінки.

Вашим ангелом-охоронцем є Габріель.

Це справжній покровитель сімейних людей, а ще він допомагає реалізувати творчі здібності.

Щоб повністю розкрити свій потенціал і привернути увагу ангела, вам потрібно використовувати жасмин. Також він любить сині або помаранчеві відтінки.

Вашим покровителем є Уріель.

Цей ангел-хранитель об'єднує світ живих і світ мертвих. Тому він допоможе вам розвинути інтуїцію, реалізувати себе у тій сфері, яка вам близька. Зверніться до захисника, якщо хочете отримати послання від померлих родичів.

Щоб налагодити контакт з ним, скористайтесь ароматом сандалового дерева або ромашкою. Він віддає перевагу зеленому або коричневому кольорам.

Джерело: Ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень