4 дурні звички, якими жінка лише принижує себе перед чоловіком

Ці «брудні прийомчики» не діють

Деякі дівчата мають у своєму арсеналі прийомчики, які лише принижують їх в очах чоловіків. Спершу вони начебто навіть працюють, але з часом лише отруюють стосунки. 

Наводимо найпоширеніші приклади того, як жінка може принижуватися перед чоловіком, навіть не помічаючи цього

  1. Випрошування компліментів

Вічна дилема відносин, незалежно від того, чи у вас перше побачення, чи ви ось-ось відзначите срібне весілля. Жінки люблять вухами, а чоловіки, переважно, скупі на ніжні слова і похвалу. Звісно, рішуча та енергійна дамочка в такому випадку вирішує брати бика за роги і прямим текстом починає вимагати компліменти й зізнання у коханні.

Але, по правді сказати, задоволення від такого вимушеного освідчення – небагато, а в очах чоловіка жінка поступово перетворюється в інфантильну особу, якій відчайдушно необхідне чуже схвалення.

Чоловіки звикли проявляти свою любов і турботу іншими способами, тому змушувати їх регулярно зізнаватися вам у коханні або ж ображатися на присутність у ваших стосунках компліментів в недостатній кількості, не варто. Не принижуйте себе, і не тисніть на свого обранця.

  1. Самоприниження

Брудний прийомчик, який випливає з попереднього пункту. Жінка перед дзеркалом, точно усвідомлюючи, що зараз виглядає чудово, голосно зітхає, і говорить вголос (так, щоб чоловік почув): «Я така товста (негарна, незграбна тощо)!» Вона очікує, що її обранець відкладе усі свої справи й тут же візьметься переконувати її у зворотному, попутно засипаючи компліментами. І це саме так і працює. Спочатку… Але потім чоловікові набридає переконувати жінку в очевидному, його дратує ця недоречна манірність, і, що ще гірше, він дійсно починає звертати увагу на її недоліки.

  1. Постійний флірт

Забудьте раз і назавжди нав'язану дешевими бульварними романами «істину» про те, що якщо чоловік не ревнує вас до кожного стовпа, значить любов вже згасла. Тим більше не варто загравати з цим самим стовпом, щойно на горизонті з'являється ваш коханий.

Ревнощі – негативне почуття. Воно може підживити ваші відносини на деякий час, але в довгостроковій перспективі воно – поганий фундамент. До того ж людина – це істота, здатна звикнути до чого завгодно. Тому з часом ваші спроби привернути до себе увагу коханого за допомогою легкого флірту з іншими чоловіками більше не буде сприйматися ним, як сигнал до бою.

  1. «Зручна» дружина

Якщо говорити з точки зору загальнолюдської психології, то чоловік втрачає інтерес і повагу до своєї обраниці, якщо у неї немає цього самого інтересу і поваги до себе. Спроби деяких жінок догодити у всьому, погоджуватися з усім, ковтати образи, постійно бути поруч і готовою прислужити, не роблять їх супер-дружинами. Все це буквально розчиняє їх особистість у чоловікові, що їм самим часто не надто подобається...

Жінка повинна поважати свого обранця, але й не забувати про себе. Вона має право на власну точку зору, на час для себе і своїх хобі, на капризи час від часу. Вона має право бути не «зручним» доповненням до плити, а особистістю. Уміння це відстоювати приваблює чоловіка. В іншому випадку повага до неї поступово вичерпається.

У підсумку все зводиться до того, що жінці часом не вистачає тепла та уваги від партнера. І чим більше ви просите про це, тим більше дратується ваш чоловік.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень