Як змусити людину сказати правду: цікавий психологічний прийом

Він перетворює брехливого і потайливого співрозмовника на чесного, відкритого і щирого

Ви відчуваєте, що ваш співрозмовник бреше чи лукавить? Можливо, є сенс змусити людину сказати правду. Не виключено, що отримана в результаті інформація виявиться дуже важливою для вас.

Є психологічний прийом, який миттєво перетворює брехливого і потайливого співрозмовника на чесного, відкритого і щирого.

Звісно, ​​говорити про стовідсоткову ефективність цього не можна. Можливо, ваш візаві не розкриє правду, незважаючи на всі ваші хитрощі. Однак у багатьох випадках нижчеописаний трюк все ж таки виявляється результативним.

Як змусити людину сказати правду

У жодному разі не гнівайтесь на співрозмовника, не загрожуйте йому і не завалюйте його питаннями! Зберігайте спокій та впевненість у собі.

Чітко і коротко поставте потрібне питання. Уважно вислухайте відповідь. Відчуваєте, що знайомий бреше чи чогось недомовляє? Просто мовчіть і дивіться візаві прямо у вічі!

Швидше за все людина, яка стоїть навпроти вас, відчує незручність. Ймовірно, вона прийде до висновку, що ви її «розкусили».

У подібній ситуації люди зазвичай йдуть «на поступку» і стають більш балакучими та чесними, аби прибрати незручну паузу.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень