Психологія впливу: ТОП-3 способи змусити людину пошкодувати, що втратила вас

Про психологію впливу

Пропонуємо вам напрочуд прості правила, які допоможуть пережити розставання або привернути до себе увагу людини, у якій ви зацікавлені.

Перше і основне, що ви маєте пам’ятати і дійсно усвідомлювати — чи варта людина, яка відмовилась від вас і ваших почуттів, вашої уваги.

Чи дійсно це те, чого ви бажаєте.

Якщо так — пропонуємо вам три легкі способи підштовхнути людину до усвідомлення втрати і розуміння вашої важливості. Це не НЛП, тому шкоди вам або комусь не буде. Отже, способи змусити людину шкодувати:

Перестаньте переслідувати людину

Коли ви перестанете бігати за кимось і по-справжньому відпустите людину, це змусить її зрозуміти вашу цінність і те, що вона втратила. Пам’ятайте, що бігати за кимось – це принижувати власну гідність, бути слабким. А слабких ніхто не любить, хіба що — аби використати у власних цілях.

Не витрачайте багато часу на дзвінки і повідомлення людині

Не відповідайте одразу, як побачили повідомлення. Людина на протилежному кінці дроту має розуміти, що ви не сидите і щохвилини чекаєте на заповітне повідомлення. Створіть простір і відстань між вами, аби вона гідно оцінила вас і вашу важливість. Дбайте про власне життя і насамперед думайте про себе. Це також допоможе вам забути людину.

Будьте загадковими і живіть своїм життям

Не будьте відкритою книгою, яку “перечитав кожен, хто приходив до бібліотеки”. Не треба всім і кожному відкривати душу і серце, впускати у своє життя і ділитись негараздами. Пам'ятайте золоте правило: “Більшості ваші проблеми не потрібні, інші просто порадіють з них”. Почніть дбати про себе, думати про власне життя і ставити себе на перше місце. Ви підсвідомо почнете забувати про існування людини, а це автоматично стане для неї сигналом, що вона для вас більше не є цікавою.

Якщо ви помітили, головною ідеєю всіх трьох правил є увага, повага і любов до себе. Життя – складна штука, і заслужити повагу суспільства надзвичайно важко, але можливо. Перший крок – власна повага до себе та здоровий егоїзм.

Джерело: tsn

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень