5 речей, яких ніколи не робитиме жінка з високим рівнем інтелекту

Що увійшло до списку?

Не з’ясовує стосунки. Так, в житті трапляється багато неприємностей – підводять партнери, зраджують кохані, заздрять друзі. Але розумна жінка винесе урок з цієї ситуації, наглухо зачинить двері й піде далі. Вона ніколи не витрачатиме свій час та нерви на недостойних людей, це суперечить її правилам життя.

Не намагається довести свою значущість. Де ви бачили особу королівської крові, яка б намагалася довести, що вона королева. Розумна жінка – самоцінна, вона не буде доводити близьким, знайомим чи незнайомцям свою значущість. Якщо її не цінуватимуть і не поважатимуть, вона просто припинить будь-яке спілкування і буде шукати рівних собі.

Не зраджує себе. Жінка з високим рівнем інтелекту спочатку піклується про себе, свої бажання і плани ставить на перше місце, а потім все інше. Ні, це не егоїзм, це серйозне ставлення до себе.

Ніколи не знецінює себе і своїх досягнень. Розумна жінка святкує всі свої перемоги – маленькі й великі. Вона знає, як це важливо для її емоційного стану та здорової самооцінки.

Не вихваляється. Жінка з високим рівнем інтелекту ніколи не вихвалятиметься своїми успіхами, тим паче перед тими, хто не має таких досягнень. Вона розуміє, що в кожної людини свій життєвий шлях, хтось приходить до фінішу раніше, а хтось – пізніше.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень