Ці 7 способів найчастіше використовують люди, котрі хочуть приховати зраду

Що кажуть психологи

Психолог Барбара Грінберг вважає, що зрада – це одне з найболючіших переживань у шлюбі та найсерйозніша зрада. Втім, це не зупиняє людей від того, щоб переходити межу та формувати зв'язки поза постійними стосунками.

Деякі люди намагаються приховати поведінку, яка може коштувати їм шлюб. Фахівці нарахували 53 способи приховання зради, ось найбільш поширені з них

Гра в хованки

Це зустріч із коханцем чи коханкою далеко від дому або роботи, у тих місцях, де шанс зустріти знайомого мінімальний. Часто при цьому людина цікавиться, де і як партнер проводитиме день, щоб не потрапити на очі.  

Контроль гаджетів

«Цифрові» докази зради можуть потрапити на очі будь-якої миті. Тож зрадник намагається видаляти повідомлення зі смартфона та з комп'ютера, дуже пильний у соцмережах, а також просить не дзвонити та не писати йому повідомлення у певний час.  

Намагається поводитися як завжди

Не так вже й просто не змінювати свого ставлення до постійного партнера, не нехтувати ним і поводитися як завжди. Саме на цьому багато хто і проколюється: вони намагаються поводитися, як завжди, і роблять це надмірно.

Прояв інтересу

Як тільки чоловік без приводу починає купувати квіти та подарунки, спілкується з незвичною теплотою, намагається бути щедрим, добрим, активізується в ліжку, як на початку стосунків, жінки починають думати, що він намагається так загладити свою провину і щось приховати.

Другий смартфон

Досвідчені гуляки мають два телефони: один, який завжди під рукою, цей номер знають дружина, діти, начальство, друзі, батьки, а другий номер – лише для «паралельних» стосунків.  

Друг як прикриття

Зрадники часто використовують друзів. Кажуть, що їм терміново потрібно до друга чи подруги, бо (тут може бути абсолютно будь-яка причина, від «її покинув чоловік» до «він проколов колесо на трасі»).  

Нове хобі

Це один із залізних аргументів, яким можна виправдати свою відсутність вдома у звичний час, але ця «відмазка» є небезпечною – партнер може вимагати продемонструвати результати захоплення або захоче скласти компанію. Тому найчастіше таємні зустрічі маскують під терміновий виклик на роботу, наради, робочі зустрічі з партнерами.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень