Який у жінки гребінець — такий у неї характер

Гребінець може розповісти багато цікавого

Представниці прекрасної статі щодня користуються гребінцями.

Це незамінна річ у косметичці кожної жінки. Однак мало хто знає, що звичайний гребінець може розповісти чимало цікавого про характер власниці цього аксесуару.

Німфа

Для чоловіків такі жінки перш за все є джерелом натхнення. Володарки такого аксесуара не втручаються у чужі справи, ніколи не перебивають та не сперечаються. Одяг тільки підкреслює їхні жіночі риси. У гардеробі переважають легкі сукні, спідниці, блузки з квітковим принтом. Їм зовсім не підходить офісна робота, тому обирають творчість, роботу з дітьми чи благодійність.

Незалежна емансипе

З чоловіками такі жінки тримаються на рівних, не люблять показувати свою слабкість. Вони цілком незалежні й самодостатні. З тих людей, для яких важливий комфорт у всьому. У їхньому гардеробі не відшукати гарних, але незручних туфель. Вони не готові йти на такі жертви навіть заради ефектної появи.

Чарівна простачка

Жінки не тримають образ і не накопичують негативні емоції. Це допомагає жити в гармонії та спокої. Власниці таких гребінців чудові господині, завжди тепло приймають гостей. Бути мамою для них – найбільше щастя. Крім того, вони наймудріші серед усіх типів жінок.

Авантюристка

Такі жінки легкі на підйом та волелюбні. Сталість викликає у них тугу, тому вони люблять змінювати обстановку. Вони часто експериментують із зовнішністю, пересувають меблі, міняють друзів. У них багато захоплень, такі жінки часто змінюють роботу та випробовують себе у різних сферах.

Бізнесвумен

Такі жінки звикли тримати усе під контролем, недарма вони займають керівну посаду і є головними у сім’ї. Сила і натиск, з якими жінки йдуть по життю, часто відштовхують людей. Друзів у них небагато.

Жінка-консерватор

Стабільність для таких жінок перш за все. Вони впевнено йдуть своєю дорогою та залишаються вірними своїм поглядам і смакам. Будь-які зміни та нововведення викликають у них роздратування і стрес. Тому знайомі вважають їх досить консервативними.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень