Як жити та що не можна їсти людям з 1-ю групою крові

Людина може почуватися недобре навіть коли, на перший погляд, веде правильний спосіб життя

Група крові визначає певні особливості способу життя людини, і навіть може впливати на характер.

Ті, хто мають 1-шу групу крові, схильні до проблеми з щитовидною залозою та до виразкової хвороби.

Тож більшою мірою правильне харчування, яке відповідає групі крові, може суттєво покращити якість їхнього життя, впевнений американський натуропатолог Пітер Д'адамо.

За його словами, ці люди мають зовсім інший набір характеристик, ніж власники інших груп крові. Тож мають споживати інші продукти та спортом займатися інакше.

Людям з 1-ю групою крові варто надавати перевагу пісному, органічному м'ясу, збільшити  кількість фруктів та овочів.

 

А от пшеницю краще виключити, і значною мірою обмежити молочні продукти, адже вони здатні спровокувати проблеми з травленням, - каже Пітер Д'адамо.

Власникам 1-ї групи крові треба уникати кофеїну та алкоголю. І тут лікар пояснює, що вони підвищують рівень адреналіну і норадреналіну, які й так високі у цих людей.

Харчові добавки та їжа містять лектини. І залежно від групи крові по-різному взаємодіють з клітинами. Тож поживні речовини, які корисні для однієї групи крові, можуть бути зовсім не корисними іншій.

Люди з такою групою крові чудово перетравлюють їжу, яка містить білок та жир. Добре метаболізують холестерин в продуктах тваринного походження та краще засвоюють кальцій.

Натомість прості вуглеводи, особливо зернові, легше перетворюються в жири та тригліцериди. І такий вплив лектинів може спровокувати запалення і навіть аутоімунні хвороби.

Спорт та хороші фізичні навантаження людям з 1-ю групою крові просто необхідні. Особливо добре включати вправи для серцево-судинної та опорної системи. Фізична активність вивільняє нейромедіатори, які тонізують організм. При цьому люди з 1-ю групою крові, які дотримуються активних тренувань, краще долають й емоційне напруження.

Найкраще тренуватися 40-45 хвилин чотири рази на тиждень. Обирати оптимально аеробне навантаження.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень