Щоденні звички, які пришвидшують наше старіння

Помилки видаються доволі нешкідливими

Відмова від фізичних навантажень

Скільки б не говорили про користь від занять спортом, все одно більшість людей залишаються лінивими. Хоча на правду навіть у спортивну залу йти не обов’язково.  Достатньо буде й прогулянки у помірному темпі на свіжому повітрі. Це зміцнює серце, збереже рухливість хребта та знизить рівень холестерину.

Любов до кави

Зловживати кавою не найкращий вибір. По-перше, кава погіршує якість сну. А саме у сні організм омолоджується та відновлює сили. Тож кава пришвидшує старіння.

Смажена їжа

Йдеться не просто про смажену їжу, а навіть дуже й дуже засмажену їжу. Підгорілі продукти містять канцерогени. Елементи що утворюють у підгорілій кірочці м'яса можуть навіть провокувати рак. Та й взагалі смажене має згубний вплив на організм.

Заморожені продукти які готують у мікрохвильовці

Так, безсумнівно це швидко і зручно. А ще так само шкідливо. У заморожених продуктах багато натрію. Його надмірна кількість затримує в організмі воду, або й провокувати зневоднення. Це практично одномоментно позначається на шкірі обличчя. 

Засмага

Дозвілля на свіжому повітрі це прекрасно. Але якщо довго перебувати на сонці та при цьому ігнорувати протисонцевий крем – це неодмінно позначиться на кількості зморшок. Сонце зменшує рівень колагену. На сонці значно безпечніше перебувати з протисонцевим кремом, SPF не менше 30.

Ігнорувати окуліста

Тут все просто – коли ви мружитеся через те, що погано бачите, ніжна шкіра навколо дуже виснажується і реагує появою зморшок. Краще вчасно підібрати окуляри, і зберегли молодість шкіри.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень