Як відрізнити підробку парфуму від оригіналу: 5 способів

Знаючи це, ви більше не купите підробку

Чим дорожчий парфум, тим частіше шахраї намагаються його підробити. Проте, знаючи певні деталі, ви не дозволите себе обманути.

Які бренди найбільш найчастіше підробляють?

Зараз підробляють абсолютно все, навіть мініатюри, які раніше можна було купити тільки в Duty Free.

Найчастіше підробками бувають:

  • Maison Francis Kurkjian,
  • Montale Paris,
  • Tom Ford.

Дивіться на логотип

Тут від вас буде потрібна уважність, можливо, навіть доведеться відкрити офіційний сайт бренду, щоб згадати зовнішній вигляд логотипа в деталях і фірмові відтінки упаковки. Наприклад, підробку Maison Francis Kurkjian легко визначити за закругленою літерою j — в оригінала вона загострена.

Знавці також подивляться на денце флакона — як написаний об'єм. В оригінального парфуму крапки квадратні, у підробки — округлі.

А фейковий Montale Paris легко визначається за неправильною «зірочкою» і зсунутим вліво написанням слова Paris.

Оцініть акуратність і симетричність упаковки

Плівка має бути ідеально прозорою, гладкою, без «бахроми», з дуже чітким і рівним швом. Флакон — ідеально рівне скло без сколів і бульбашок, у люкса і нішевих ароматів воно завжди ідеально заполіроване.

Для найуважніших підказка: в оригінальних флаконів Montale всі етикетки приклеєні, а у фейків, як правило, назва нанесена фарбою. В інших брендів може бути рівно протилежна історія.

Зазирніть під кришечку

У Maison Francis Kurkjian, всередині кришечки дублюється логотип, і він має бути симетричним і чітким. Зніміть пульвік і подивіться на пульверизатор. У Maison Francis Kurkjian це пластикова конструкція з трошки приплюснутим кінчиком. У підробки — дешевий алюміній і звичайна трубочка.

У Tom Ford сам пульверизатор шестигранний, пластиковий, трубочка акуратно йде вгору, без сплющування.

Перевірте об'єм

Чи є такий на офіційному сайті бренду? Наприклад, у Montale Paris флакони по 20 мл спочатку призначалися для того, щоб дарувати в бутиках за покупку. Тобто купити їх просто не можна.

Інший приклад. Якщо ви на офіційному сайті Tom Ford бачите об'єми 50 і 100 мл, а вам раптом пропонують флакон 40 мл, запитайте, звідки він узявся?

Як зекономити на купівлі оригінального парфуму?

Зараз дуже поширений «розпив»: одна людина купує великий флакон, розливає в маленькі ємності і продає. Взявши 7-10 мл, ви не витрачаєте величезну суму, це по суті пробник. Але в цьому способі якраз легко потрапити на підробку. Тож завжди запитуйте у продавця фото упаковки, флакона і його денця, кришечки.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень