Запахи, які приваблюють чоловіків на жінках

На які ноти у парфумах слід робити ставку

Жінки зізнаються, що парфуми є їх невіддільною частиною життя і багатьом вони допомагають почуватися привабливіше і впевненіше. Чоловіки ж зауважують, що парфуми здатні підкреслити красу жінки й допомагають звернути на неї увагу.

Які запахи подобаюся чоловікам

Солодкі та вишукані аромати приваблюють чоловіків. Корицю і ваніль любителі парфумерії вважаються кращими ароматними нотами. Водночас й легкі квіткові ноти жасмину та лаванди зі свіжими цитрусовими ароматами можуть легко привернути увагу чоловіків.

Спокусливими чоловіки вважають аромат мускусу і сандалу. Водні аромати також високо цінуються чоловіками, коли їх носять жінки через їх унікальність і тонкий натяк на мужність.

Запахи, які пробуджують сексуальний потяг у чоловіків

Квіткові аромати

Солодкі запахи

Аромат ванілі

Мускус

Деревний запах

Так, саме деревні аромати чоловіки відчувають найкраще. Є ще й запахи з амброю, які вважають справжнім афродизіаком. Унікальність амбри є й у тому, що на кожній жінці вона звучить по-різному, що тільки підкреслить вашу унікальність.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень