Старі друзі: відомі аромати, які знову звучатимуть модно у 2023 році

Це не новинки ринку, а випробувані роками запахи

Експерти проаналізували споживацькі запити минулих років і склали свій рейтинг найбільш популярних парфумів. Попит на них збільшується щороку навесні, а запах залишається трендовим.

Зауважимо, не всі аромати однаково добре звучатимуть на юних дівчатах та жінках. Все ж інколи, аби підкреслити унікальність особистості, вік теж грає роль, хоча й не ключову.

Guerlain Champs Elysees – унікальна суміш двох десятків компонентів дає неймовірну стійкість та потужний шлейф. Аромат з'явився ще у 1996 році, але зараз компанія випускає його уже у новому упакуванні.

Chanel Chance Eau Tendre – елегантність та ніжність, які стають другою шкірою. Це свого роду класика жіночності, щовесни звучать як вперше. У продажу з 2010 року.

Sisley Soir de Lune - пахнуть шипровим медом зі шлейфом фруктів. Секрет їх популярності серед жінок – парфуми містять амбру, тож їх запах на двох різних жінках звучатимуть, все ж трохи інакше. На ринку з 1990 року.

Montale Intense Cafe – це парфуми густі та поступово розкриваються новими гранями, при цьому не зникає почуття, що аромат дуже близький і знайомий. В продажу з 2013 року.

Versace Crystal Noir – найстійкіші парфуми з присмаком східної ночі. У складі теж є амбра, а знають і люблять цей аромат з 2004 року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень