Перехожі голови звертатимуть: 7 наймодніших парфумів 2023 року

Мода - поняття мінливе, і ключову роль відіграє все ж саме правильно підібраний парфум, яким вам пасує

Одним з кращих ароматів 2023 року вже визнано The Only One від Dolce & Gabbana. Запах підійде тим, хто любить аромат фіалки та цитрусу. Щоправда, експерти зазначають, що тривалість звучання парфуму не дуже тривала, усього 7-8 годин. 

Наймоднішим у 2023 році стане Flora Gorgeous Gardenia від Gucci. Увагу привертатиме квіткова композиція у поєднанні з вишуканою солодкуватістю. Не втратить позицій цього й Lost Cherry від Tom Ford — сміливий й насичений аромат залишається у трендах.

Шанувальникам єгипетського жасмину та турецької троянди підійдуть Narcisse від Fragonard. Пік їхньої популярності – весна, адже тут є сильні ноти нарцису. 

З новинок цього сезону Santorini Sunrise від Escada — легкий парфум з надзвичайно приємною композицією мандарина, жасмину та рожевого перцю.

Якщо ж потрібно аромат на будь-яку пору року, то однозначно це Yes I Am Glorious від Cacharel. Ноти персика та мандарину вдало доповнять будь-який образ. Схожі властивості має й аромат Fleur De Lait від Miu Miu — новинка 2023 року. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень