Чоловіки теж реагують на запах: про що говорять ваші парфуми

Дізнаєтеся про себе дещо цікаве

Яким парфумом ви користуєтеся: фруктовим, квітковим, пряним, гурманським або свіжим? Ваш вибір може розповісти про те, як вас сприймають чоловіки. 

Фруктові аромати

Ваша життєрадісність заряджає всіх навколо. З першого погляду ви притягуєте протилежну стать своєю відкритою променистою усмішкою. А трохи з вами поспілкувавшись, чоловіки закохуються в ваш легкий і оптимістичний характер.

Квіткові запахи

Ви – дівчина ніжна і м’яка. Чоловіки це відчувають з першої зустрічі й розуміють, що вас потрібно оберігати та піклуватися. Своєю чергою ви даруєте чоловікові, який цього гідний, безмежну ласку і ніжність.

Східні аромати

Де б ви не опинилися, ви завжди притягуєте чоловічі погляди. У вас є пристрасть і вогонь. Ваша чуттєва і глибока натура завжди шукає яскравих емоцій. Так ви справжня запальничка!

Морські парфуми

Чоловіки бачать в вас інтелектуалку. Ви та жінка, з якою поговорити – одне задоволення. Ви різнобічно розвинені, дуже багато знаєте і здатні підтримати будь-яку розмову.

Деревні запахи

Чоловіки відчувають вашу впевненість у собі. Ви не з тих, хто буде сумніватися або боятися. Ви знаєте, чого хочете, і всіма силами до цього прагнете. А хіба може бути щось привабливіше, ніж впевненості в собі?

Гурманські (солодкі) парфуми

Для чоловіків ви – загадка. Яскрава, ефектна і така таємнича. Ваша посмішка підкорює з першого погляду. З вами хочеться зблизитися, щоб зрозуміти й розгадати вас.

Джерело: Патріоти України 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень