Топ-5 парфумерних нот, які підійдуть кожній жінці

Вони вас точно не підведуть

Вибір парфуму — заняття не з простих. Особливо якщо усе набридло і хочеться спробувати щось новеньке. Щоб швидше знайти свій ідеальний аромат, зверніть увагу на ці п'ять нот.

Вони підходять абсолютно усім, продовжують стійкість парфумів і чудово звучать у будь-який час року.

Зазвичай піраміда парфумів складається не менше ніж з 10 інгредієнтів, які розкриваються у різний час і роблять аромат більш незвичайним та багатошаровим.

Та й в цілому на кожній з нас парфум розкривається по-своєму, тому іноді складно одразу зрозуміти, чи подобається вам вміст флакона.

Втім, якщо трошки заглибитися у парфумерне мистецтво, можна уникнути глобального розчарування. Просто запам'ятайте ці п'ять нот і шукайте їх у складі парфумів. Вони вас точно не підведуть!

Мускус

Цей акорд тваринного походження додають у парфум, щоб склад краще тримався на шкірі. А ще вважається, що мускус має магічну властивість притягувати до себе увагу!

Амбра

Тут усе те ж саме, що й з мускусом. Амбра підвищує стійкість ароматів і дозволяє яскраво звучати іншим нотам.

До речі, ці компоненти по-різному розкриваються на чоловічій і жіночій шкірі, тому фігурують у складах парфумів обох гендерів.

Цитрус

Яскраві, соковиті, але водночас повітряні цитрусові ноти заряджають настроєм і надають бадьорість ароматам.

Радимо звернути особливу увагу на акорд бергамота.

Він розкривається глибше за інші цитруси і може бути як солодко-кислим, так і свіжим трав'янистим, з легкою нотою гіркуватості.

Сандал

Головна деревна нота, яка фігурує у безлічі пірамід і робить композиції більш шляхетними. Ще одна важлива властивість сандалу — «закріплювати» інші акорди, роблячи аромат більш стійким.

Жасмин

Жасмин вважається однією з найпоширеніших квіткових нот.

Не кожен акорд може розкриватися настільки багатогранно, як ця квітка!

У цьому ароматі ви обов'язково відчуєте те, що вам сподобається: і солодкість, і свіжість, і трохи зелені, і навіть фруктові моменти.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень