Не дорого, але по багатому: бюджетні аромати, які подобаються чоловікам

Парфуми, які видаються куди дорожчими, ніж є насправді

Antonio Banderas «Her Secret Temptation»

Чуттєвий і неймовірно сексуальний аромат, який змушує чоловіків звертати на нього увагу. Запах створює навколо дівчини загадкову і навіть містичну атмосферу.

Naomi Campbell «Pret a Porter»

Аромат на ринку не новинка, тож багато хто вже встиг випробувати його. Експерти впевнені, що він додає впевненості у власній привабливості.

Mont Blanc «Lady Emblem»

Запах звучить справді дорого, прекрасно підкреслить всі кращі сторони юної дівчини. Він підкреслить витончений смак його власниці. 

Boucheron «Serpent Boheme»

Напевно найновіший аромат серед згаданих сусідів, на ринку з 2020 року. Жінки, які вже мають досвід його використання, кажуть, що постійно чують компліменти від інших щодо цього запаху.

Rasasi «Instincts»

Аромат, який підкреслить елегантність дівчини, її почуття міри. Запах викликає дуже позитивні відчуття і створює приємну атмосферу. 

Tous «Your Moments»

Доволі рідкісний випадок, коли вигляд флакона не відповідає серйозному та розкішному змісту. Створює веселий настрій і підкреслює харизму.     

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень