Викликають відразу: запахи які можуть відштовхнути навколишніх, навіть якщо це люксовий парфум

 Це переважно парфуми, до яких не існує нейтрального ставлення

Трапляються аромати, які можуть відштовхувати навколишніх від людини, яка носить специфічний аромат. Психологи запевняють, що фахівці створюють складні й унікальні композиції, однак деякі компоненти можуть викликати у людей відразу.

Нейтрального ставлення до таких парфумів не існує, є люди які їх обожнюють і чують за кілометр, а є й ті, хто б краще взагалі ніколи не чув цього запаху. Найчастіше такі непрості поєднання можна зустріти у нішевій парфумерії.

Відштовхнути може аромат удового дерева (його ще називають агарове дерево). Це типовий компонент сімейства дерев'яних ароматів. Його дуже люблять арабські парфумери. У багатьох запах асоціюється з медитацією і зануренням у світ несвідомого. І така асоціація дуже непроста для сприйняття.

Комусь аромат нагадує запах ладану, і може викликати спогади про важкі втрати в житті. Безсумнівно це доволі важка парфумерія, насичена і переважно зимова.

Відштовхують також вінтажні аромати тканини, пилу та надто застаріла класика.

Зауважимо, парфумерія тонка справа. Один і той самий аромат на різних людях звучить зовсім по різному, і сприймають його оточуючі теж не однаково. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень