Як відмити руки від маслюків і горіхів: що радять досвідчені грибники

Легкий спосіб як відбілити руки

Коли вам треба перебрати два відра грибів, ви вже знаєте, що ваші пальчики стануть чорними і відмити їх буде дуже важко. Проте є прості лайфхаки, які допоможуть позбутися бруду з рук, пишуть Жіночі пльотки.

Як відмити руки після грибів

  • Листя помідор

Один із секретних інгредієнтів – це листя томатів. Все, що потрібно - розтерти в брудних від грибів руках пучок листя, поки з нього не потече сік.

  • Другий спосіб – лимон

Якщо у вас під рукою виявилася лимонна кислота, то наберіть її в чайну ложку, розчиніть в теплій воді і потримайте в ній руки кілька хвилин.

Деякі грибники поділились ще таким секретом: розрізати навпіл лимон і вставити туди свої пальці, або натерти часточками лимона руки.

Для кращого ефекту, можна взяти цедру і потерти місця, де є забруднення. Але майте на увазі, якщо у вас є подряпини чи порізи – можливе подразнення.

  • Ще одна порада – розчин з оцтом

На пів чашки оцту – один літр води. Вимочувати руки в цьому міксі потрібно не менше п'яти хвилин.

  • Ще грибники радять соду

Вона буде особливо ефективна, якщо плями від маслюків свіжі. Потрібно з соди і води приготувати кашку і потримати в ній руки близько 10 хвилин. Для посилення ефекту в мікс можна додати сік лимона.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень