

Це буде дуже смачно
Кабачки можна і треба маринувати на зиму. А поєднання цього овоча з кетчупом-чилі – прекрасна ідея. Бо ця страва на столі не затримується, її розбирають на тарілки вмить.
Головне для страви беріть молоді кабачки без насіння.
У чисті банки розкладаємо вимиті трави для консервації і нарізаний часточками часник.
Кабачки миємо, нарізаємо кільцями або півкільцями і закладаємо в банки дуже щільно.
Готуємо маринад: у каструлі змішуємо кетчуп чилі, сіль і цукор.
Додаємо воду й оцет, щойно рідина закипіла і добре перемішуємо. Через 1-2 хвилини знімаємо з вогню маринад.
Ще киплячим маринадом заливаємо банки з кабачками, закриваємо кришками і стерилізуємо банки 10 хвилин.
Джерело: health.fakty
Радіо Трек: НОВИНИ
Українці з малою пенсією будуть отримувати доплати: хто може розраховувати на гроші
3 предмети, які не пускають нечисту силу в дім: народні прикмети
Щастя битиме ключем: 3 знаки Зодіаку, які до кінця березня спіймають удачу за хвіст
Дізнайтеся за своїм прізвищем, в якому куточку України взяв початок ваш рід
Як визначити свою тварину-талісман за датою народження? Спробуйте й ви
Картопляне пюре, як в найкращому ресторані: головні секрети приготування ніжної страви
Улюблене кокосове печиво «Наполеон» на кефірі. Виходить смачніше, ніж торт
М'ясні фрикадельки з фаршу для ситного обіду: до каші, макаронів або картоплі
Секрет ідеального картопляного пюре – просто додайте у воду один інгредієнт
Такого печива багато не буває, можна пекти хоч щодня: простий рецепт з горіхами (ФОТО)
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415