Картопляне пюре, як в найкращому ресторані: головні секрети приготування ніжної страви

Знаючи їх, ваша страва буде довершеною

Картопляне пюре – улюблена їжа і дорослих, і малих. Часом пюре виходить забитим і геть не апетитним. Проте, знаючи ресторанні хитрощі, ваша картопля буде ніжною, без грудочок і матиме повітряну текстуру.

Основні принципи і техніки приготування пюре:

  1. Для початку картоплю варять у шкірці, щоб вода не проникала всередину.
  2. Після варіння картоплю чистять у гарячому вигляді та пропускають через м’ясорубку.
  3. Отриману масу викладають у каструлю та на слабкому вогні видаляють якомога більше вологи. 
  4. Вершкове масло повинне бути холодним: чим холодніше масло, тим пишніша текстура пюре. Його нарізають маленькими кубиками та поступово вмішують у картоплю. 
  5. Молоко та вершки перед використанням нагрівають до гарячого стану і також вводять у картоплю після масла. 
  6. Отриману картопляну масу перетирають через сито, а також збивають вінчиком, щоб отримати повітряну текстуру. 
  7. Для блиску пюре доповнюють оливковою олією. 

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку по кличці Сем шукають у Рівному

Пес втік після обстрілів. Він має довгу світлу шерсть, довгі лапи та гострі вуха. Може бути в районі Віденської, Щасливого, Мототреку або Радіозаводу. Номери власників: 068-28-97-319 або 068-041-14-08

У Рівному знайшли посвідчення учасника бойових дій

У Рівному на зупинці 12 школа, знайшли посвідчення учасника бойових дій. Документ виданий, на ім'я Рогожніков Віктор Петрович. За деталями звертайтесь за номером: 099 92 60 612

У Рівному знайшли техпаспорт на прізвище Поліщук

У Рівному 1 листопада знайдено техпаспорт, в районі масив Київський. Документ виданий, на ім'я Поліщук Наталія Володимирівна. За деталями звертайтесь за номером: 096 118 5225

Більше оголошень