Картопляне пюре, як в найкращому ресторані: головні секрети приготування ніжної страви

Знаючи їх, ваша страва буде довершеною

Картопляне пюре – улюблена їжа і дорослих, і малих. Часом пюре виходить забитим і геть не апетитним. Проте, знаючи ресторанні хитрощі, ваша картопля буде ніжною, без грудочок і матиме повітряну текстуру.

Основні принципи і техніки приготування пюре:

  1. Для початку картоплю варять у шкірці, щоб вода не проникала всередину.
  2. Після варіння картоплю чистять у гарячому вигляді та пропускають через м’ясорубку.
  3. Отриману масу викладають у каструлю та на слабкому вогні видаляють якомога більше вологи. 
  4. Вершкове масло повинне бути холодним: чим холодніше масло, тим пишніша текстура пюре. Його нарізають маленькими кубиками та поступово вмішують у картоплю. 
  5. Молоко та вершки перед використанням нагрівають до гарячого стану і також вводять у картоплю після масла. 
  6. Отриману картопляну масу перетирають через сито, а також збивають вінчиком, щоб отримати повітряну текстуру. 
  7. Для блиску пюре доповнюють оливковою олією. 

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень