Картопляне пюре, як в найкращому ресторані: головні секрети приготування ніжної страви

Знаючи їх, ваша страва буде довершеною

Картопляне пюре – улюблена їжа і дорослих, і малих. Часом пюре виходить забитим і геть не апетитним. Проте, знаючи ресторанні хитрощі, ваша картопля буде ніжною, без грудочок і матиме повітряну текстуру.

Основні принципи і техніки приготування пюре:

  1. Для початку картоплю варять у шкірці, щоб вода не проникала всередину.
  2. Після варіння картоплю чистять у гарячому вигляді та пропускають через м’ясорубку.
  3. Отриману масу викладають у каструлю та на слабкому вогні видаляють якомога більше вологи. 
  4. Вершкове масло повинне бути холодним: чим холодніше масло, тим пишніша текстура пюре. Його нарізають маленькими кубиками та поступово вмішують у картоплю. 
  5. Молоко та вершки перед використанням нагрівають до гарячого стану і також вводять у картоплю після масла. 
  6. Отриману картопляну масу перетирають через сито, а також збивають вінчиком, щоб отримати повітряну текстуру. 
  7. Для блиску пюре доповнюють оливковою олією. 

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

У Рівному знайшли студентський квиток

У Рівному, 1 жовтня, на тротуарі, між Басів Кутом і Щасливим, знайшли студентський квиток. Він належить Січкару Григорію , студенту НУВГП.   Власника просимо звернутись за номером:  +380667642577 — Людмила

Більше оголошень