Тісний гараж: Як захистити авто від пошкоджень?

Є варіанти

Якщо ваш гараж тісний, авто може зазнати пошкоджень – наприклад, коли паркуєтеся чи відчиняєте двері. Буває, що в гаражі зберігається багато мотлоху й іноді достатньо його прибрати, щоб «розширити» приміщення.

Але якщо гараж геть невеликий за розміром, ось вам дві поради:

Повісьте тенісний м'ячик

Підвісьте до стелі тенісний м’ячик – це не дасть вам при в’їзді в гараж зачепити стіну та пошкодити бампер. Щоб визначити відстань, куди підвісити м’ячик, треба припаркувати авто так, як воно повинно стояти в гаражі. Тенісний м’ячик повинен діставати середини лобового скла машини. В результаті водій, який заїхав в гараж, одразу зрозуміє, коли треба зупинитися, щойно тенісний м'ячик легенько вдариться в лобове скло. Детальніше читайте тут.

Приклейте до стін поролон

Якщо гараж вузький, то доречно буде до бічних стін приклеїти поролонові смужки. Так ви не пошкодите двері, коли будете їх відчиняти.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень