Як швидко вийти заміж: 10 народних прикмет

Варто спробувати

Кожна дівчина мріє хоч раз одягти білу весільну сукню і вийти заміж за прекрасного принца. На жаль, не завжди бажання швидко збуваються. 

Прикмети, які віщують швидке заміжжя

1. Вколоти палець 

Якщо під час святкування Нового року ви випадково вкололи або порізали палець, то вже незабаром ви можете вийти заміж.

2. Сидіти між братами/сестрами 

Якщо на чужому весіллі ви сидите між двома братами чи сестрами - це хороший знак майбутнього заміжжя.

3. Знайти букет квітів 

Ще одна прикмета, пов’язана з букетом, але не така відома, полягає в тому, що якщо ви випадково знайшли десь квіти, то дуже швидко можете познайомитися зі своїм майбутнім чоловіком. Однак підбирати такий букет не варто, він може нести негативну інформацію.

4. Знайомство з хлопцем у четвер

Познайомившись з хлопцем у четвер, вже через деякий час може виявитись, що ця людина стане коханням усього життя, а згодом запропонує руку і серце.

5. Кактуси: і хочеться, і колеться 

Допомогти якнайшвидше вийти заміж можуть ваші друзі. Для цього їм варто частіше дарувати вам кактуси. Ця прикмета означає швидке та вдале заміжжя.

6. Спіймати букет на весіллі 

Звичайно, якщо ви спіймали букет на весіллі, це не означає, що через місяць вже буде ваше весілля. В першу чергу, прикмета означає те, що серед дівчат, які були з вами у компанії, першою вийдете заміж саме ви. Шанси збільшуються, якщо це був букет з півоній. За статистикою, 70% дівчат, які спіймали букет, незабаром зіграли своє весілля.

7. Подбай про наречену 

Якщо хочете швидше вийти заміж, попросіть подругу-наречену дозволити підшити поділ її весільної сукні. Ця традиція наближає ваше заміжжя. Крім того, шанси на успіх підвищуються, якщо після цього ви забрали шпильку або голку з сукні з собою.

8. Хочеш вийти заміж – потанцюй з нареченим

Дієвий обряд на швидку появу судженого – з дозволу нареченої потанцювати з нареченим. А якщо наречений вас сам запросив на танець, то шанси вийти заміж зростають.

9. Оточити себе півоніями 

Щоб вийти заміж, оточіть себе півоніями. Це можуть бути справжні квіти або штучні, чи навіть картина з півоніями. Ще краще самостійно вишити півонії. Вважається, як тільки останній хрестик буде зроблений – ви зустрінете майбутнього нареченого.

10. Вина багато не буває 

Ще одна прикмета, яка передбачає не тільки швидке заміжжя, а й міцний шлюб, якщо на чужому весіллі вас випадково облили шампанським чи вином.

Джерело: cnap.dniprorada

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень