Як приготувати по-справжньому смачну гречку: Три секрети приголомшливого гарніру
Гречка знижує рівень цукру в крові
Гречка — універсальний гарнір, який поєднується з багатьма основними стравами і є дуже корисною. Цей продукт здатний нормалізувати травлення, покращити метаболізм, а також ліпідний та водно-сольовий обмін. Крім цього, гречка знижує рівень цукру в крові та зменшує ймовірність виникнення онкології.
Як приготувати по-справжньому смачну гречку
З приготуванням гречаної каші здатний впоратися навіть новачок у кухарському мистецтві. Але, щоб гречка вийшла дійсно смачною, слід дотримуватися певних правил.
- Для варіння крупи використовуйте посуд із товстим дном.
- Не перемішуйте під час варіння – інакше гречка перетвориться на незрозумілу рідку масу.
- Щоб дізнатися, чи готова гречка, зовсім не обов’язково куштувати напівсирі крупинки на смак. Достатньо повести ложкою по дну каструлі. Якщо рідини немає, сміливо знімайте каструлю з вогню.
Джерело: pixelinform
Радіо Трек: НОВИНИ