Щоб не було «жижі»: Ідеальні пропорції м'яса і води для бульйону

Щоб було смачно

Бульйон – поживна страва, яка при оптимальній жирності може бути навіть дієтичною. Здавалося б, просто треба зварити м’ясо у воді. Але, виявляється, є тонкощі, від яких залежить консистенція і насиченість бульйону.

Як правильно варити бульйон?

Під час приготування бульйону важливо дотримуватися правильних пропорцій. Запам’ятайте таке правило:

на 1 кг м'яса треба 1,5 літра води.

Для бульйону підходить яловичина, курка, свинина на кістці. Якщо додати суглоби й кістковий мозок, бульйон вийде насиченим.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень