Щоб не було «жижі»: Ідеальні пропорції м'яса і води для бульйону

Щоб було смачно

Бульйон – поживна страва, яка при оптимальній жирності може бути навіть дієтичною. Здавалося б, просто треба зварити м’ясо у воді. Але, виявляється, є тонкощі, від яких залежить консистенція і насиченість бульйону.

Як правильно варити бульйон?

Під час приготування бульйону важливо дотримуватися правильних пропорцій. Запам’ятайте таке правило:

на 1 кг м'яса треба 1,5 літра води.

Для бульйону підходить яловичина, курка, свинина на кістці. Якщо додати суглоби й кістковий мозок, бульйон вийде насиченим.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень