Деруни – з секретом: рум'яні та хрумкі, як у бабусі

Це буде дуже смачно

Деруни – це картопляні перепічки, обсмажені в олії. Багатьом смак цієї страви знайомий ще з дитинства. Ніжні всередині і з хрусткою скоринкою зовні, деруни здатні спокусити кожного.

Через спосіб приготування багато хто відмовляється від вживання цієї страви, адже деруни містять в собі чимало пересмаженої олії. Але все ж вони не можуть не смакувати і час від часу з'являються на столі навіть у суворих прихильників здорового способу життя.

Інгредієнти:

  • Картопля – 6 шт;
  • Яйця – 1 шт;
  • Борошно – 2 ст.л;
  • Цибуля – 1 шт;
  • Олія;
  • Сіль та спеції – на смак.

Щоб деруни були ідеальними, їх треба натерти на дуже дрібній терці. Має вийти пюре, а не окремі шматочки. Краще обирати таку картоплю, яка добре розварюється. Так само у пюре подрібніть і цибулю.

З цим секретним інгредієнтом деруни вийдуть пишними, а картопля не потемніє.

Додайте у картопляно-цибульну суміш яйце, розмішайте і всипте борошно, сіль, спеції. Смажте деруни на добре розігрітій сковороді до рум'яної скоринки і подавайте зі сметаною.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень