Такого ви ще не куштували! Голубці з цибулі! (ФОТО)
Ваші гості будуть приємно здивовані.
Голубці – класика української кухні. Яких тільки начинок не придумали кулінари. З появою нових страв та продуктів голубці все одно не втрачають своєї актуальності. Кому набридли традиційні голубці, пропонуємо вам приготувати голубці, де замість капусти використовують цибулю. Це дуже смачно й оригінально.
Інгредієнти:
- Цибуля – 8 шт;
- Морква – 2 шт.;
- Фарш – 1 кг;
- Майонез – 2 ст. л. ;
- Сіль – 1 ч. л.;
- Перець – 1.5 ч. л;
- Паприка – 1 ст. л;
- Журавлина – 2 ст. л. (в'ялена) ;
- Рис – 100 г;
- Вода – 200 мл;
- Цукор – 1 ст. л. ;
- Олія – 100 мл;
- Сливове варення – 3 ст. л. ;
- Лимон – 1 шт. ;
- Курага, чорнослив, айва – на смак.
Підготуйте листочки, у які загорнете фарш. Дві цибулини відкладіть для фаршу, а решту – почистьте. Біля основи виріжте серединку і надріжте цибулю з одного боку. Підготовлену цибулю покладіть у пакет і в мікрохвильовку на 5-6 хвилин.
У цей час приготуйте фарш. До м’яса додайте натерту моркву, спеції, журавлину, воду, майонез, подрібнену кубиком цибулю і сирий рис.
Готуємо соус. Змішайте паприку, пів чайної ложки перцю, варення і олію.
Тепер цибулю розберіть на шари і загорніть у них фарш. У вас вийдуть довгасті цибульні голубці з великою кількістю фаршу.
Проконтролюйте, щоб цибуля щільно закрилася!
Змастіть дно каструлі олією зі спеціями. Потім кожен цибульний голубець вмочіть в олію з прянощами і викладіть в каструлю.
Додайте в олію, що залишилася? пів склянки води і сік одного лимона. Залийте голубці соусом і викладіть поверх них сухофрукти. Готуйте голубці на маленькому пів години 40 хвилин.
Ваші гості будуть приємно здивовані! Смачного!
Джерело: popoisty
Радіо Трек: НОВИНИ