Як легко відкрити закручену банку: відкривачка не знадобиться

Простий метод

Різні соуси та консервації зазвичай продають у банках із гвинтовими кришками. Відкрити їх доволі непросто. Часто люди використовують ніж і можуть навіть поранитися, застосовуючи такий метод.

Деякі панянки просять допомоги у чоловіків, бо самостійно впоратися з завданням не виходить. Проте, виявляється, є простий метод, з яким банка відкриється за лічені хвилини.

Як відкрити банку з гвинтовою кришкою в гарячій воді

Найпростіший спосіб – опустити банку шийкою вниз в гарячу воду. Її можна поставити в миску або просто під струмінь води з крана і почекати кілька хвилин. Під впливом температури, кришка «відійде» від банки і її можна буде легко відкрутити.

Альтернативний варіант — фен, яким можна швидко прогріти кришку. Будьте обережні - гаряче повітря нагріває банку, тому краще тримати її рукавицями або прихватками.

Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень