Скло духовки буде, як із магазину: ефективні натуральні продукти для очищення техніки

Духовку треба чистити регулярно

З часом дверцята духовки накопичують на собі шар жиру та бруду, який дуже важко відмити. Досвідчені господині радять не чекати, поки бруд стане дуже давній, а мити духовку після кожного використання.

Якщо ж ви вчасно не помили її, доведеться потрудитися, аби все блищало. Проте хвилюватися не варто, вам допоможуть бюджетні продукти, які зазвичай є кожного в домі.

Вода та мийний засіб

Мийний засіб є ефективним засобом для чищення, яке очищає і дезінфікує різні поверхні. Щоб очистити вікна та змусити їх сяяти, ви можете просто протерти вікна губкою, змоченою мийним засобом та водою. Потім скористайтеся сухою тканиною, щоб видалити зайву воду. Цей очищувач також використовується для чищення внутрішньої частини духовки.

Паста з харчової соди та оцту

Харчова сода й оцет — засоби для чищення, які можуть бути дуже корисні для догляду за будинком. Щоб очистити скло духовки, зробіть пасту із харчової соди та невеликої кількості води, потім нанесіть її на всю скляну поверхню духовки. Зачекайте кілька хвилин, потім розпиліть оцет на поверхню. Залишіть на 10 хвилин, потім протріть губкою, щоб видалити жир та бруд. Потім використовуйте вологу тканину з мікрофібри, щоб промити та завершити очищення.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень